22 november 2014

Internet ABC

Ik denk dat bijna iedereen de ABC tag wel kent. Je gaat het hele alfabet af en verteld bij elke letter wat over jezelf. Deze tag gaat alleen iets anders. Ik zag hem bij iemand voorbij komen(ik weet helaas niet meer wie) en vond hem zo leuk dat ik hem overgenomen heb. De internet ABC tag houdt in dat je elke letter van het alfabet bovenaan een keer intypt en kijken wel site er dan uitkomt. Dat is dan de site waar je het meest op komt(van die letter). Jullie krijgen dus vandaag mijn meest favoriete websites te zien. Nu moet ik wel zeggen dat mijn laptop niet heel lang geleden helemaal is gereset en er dus veel sites tussen zullen staan die daarom met school te maken hebben.

A
accounts.google.com
Ik heb echt geen idee hoe deze hier komt want naar mijn idee ben ik hier nog nooit geweest haha. Het zal vast iets zijn geweest met inloggen met google.

B
http://www.bloglovin.com/
Ik denk dat deze verder weinig uitleg nodig heeft. Hier maak ik elke dag gebruik van ,en veel ook.

C
-

D
disney.nl 
Op de disney site ben ik de afgelopen tijd veel geweest. Dat komt omdat ik ,zoals jullie weten, binnenkort naar Disneyland ga!

E
http://www.ebay.nl/
Ebay is echt de site waar ik echt vanalles vandaan haal. Van nagellak tot sieraden en van nail art tot iPhone hoesjes.

F
https://www.facebook.com/
Ik deed eigenlijk in het begin weinig met facebook. En ik doe nog steeds weinig met mij persoonlijke facebook ,maar ik ga steeds meer met Lovesnailart facebook doen.
Heb jij mijn pagina nog niet geliked? Klik dan hier voor mijn pagina.

G
google.nl
google, de site waar ik alles op zoek en waar echt alles te vinden is. Ik denk dat er verder vrij weinig uitleg voor nodig is.

H
www.hotmail.com
Ik check elke dag wel mijn mail en dat doe ik met hotmail.

I
http://www.iciparisxl.nl/nl_NL/index.html
Ik koop eigenlijk nooit wat bij ici paris en kijk ook eigenlijk nooit op de site. Maar toevallig zocht ik een paar weken geleden wat en kwam op de ici paris site.

J
http://jaapvanlelieveld.xs4all.nl/monoloog.htm
Haha dit is echt zo'n typisch site die ik bedoelde en met school te maken heeft. Ik moest voor Nederlands een monoloog houden en kwam onder andere op deze site.

K
www.kruidvat.nl
Kruidvat is echt een winkel waar ik altijd wat koop als ik er kom. Tegenwoordig is dat gelukkig niet zo heel vaak meer. Maar ik kijk toch nog altijd even in de folder, en meestal is dat via internet

L
http://lovesnailart.blogspot.nl/
Mijn eigen site :)

M
maps.google.nl
Als er iemand goed is in verdwalen ben ik het wel. Ik kijk dan altijd voordat ik weg ga op google maps. En dan nog presteer ik het om zes keer verkeerd te rijden. Google maps is dan echt een uitkomst voor mij.

N
netflix.nl
Ohh dit is echt mijn verslaving. Ik heb nog niet zo heel lang netflix ,maar heb ondertussen wel al Orange is the new black gekeken en de eerste twee seizoenen van Breaking bad.

O
omoda.nl
Omoda vind ik een hele leuke site. Ik koop daar dan ook vaak mijn schoenen. Alleen ga ik wel vaak naar de winkel om ze te kopen, dan kan ik ook gelijk passen. Ik kijk wel vaak op de site of ze het hebben.

P
http://www.pinterest.com/
Ik kijk niet zo heel erg vaak op pinterest. Ze hebben er wel altijd hele leuk dingen op staan. Als ik ergens inspiratieloos voor ben kijk ik even op pinterest en heb ik gelijk weer genoeg inspiratie.

Q
-

R
https://www.rekenen-oefenen.nl/
Dit is ook weer zo'n typische school site. Ik moest voor een project opdrachten maken voor groep 7 en deze site was daar heel erg geschikt voor.

S
https://www.studiemeter.nl/
Dit is ook weer een school site.

T
ticketmaster.nl
Ik gebruik ticketmaster ontzettend veel. Ik ga naar heel wat concerten en daar heb je natuurlijk ticketmaster voor nodig.

U
http://www.upc.nl/
Ik heb ook bij deze geen idee hoe dat kan, naar mijn idee ben ik hier nog nooit meer geweest haha.

V
http://www.vertalen.nu/
Deze site gebruik ik altijd als ik even snel iets grof wil vertalen. Meestal is het gewoon voor één of twee woordjes ,maar het is altijd makkelijk.

W
http://www.wisselkoers.nl/
Deze site gebruik ik altijd in combinatie met ebay. Meestal komt dat altijd uit Amerika of China. Het is dus altijd wel makkelijk om eventjes snel te kijken wat de wisselkoers is.

X
-

Y
Youtube.nl
Ik denk dat deze verder ook geen uitleg nodig is. Ik denk dat dit wel de meest gebruikte site is. Ik ben echt verslaafd aan youtube. Ik kan echt de hele dag filmpjes kijken.

Z
http://www.zadkine.nl/
De school waar ik op dit moment op zit. Gebruik ik dan ook om mijn rooster op te bekijken etc.

Dit was mijn internet ABC tag. Ik vond het heel leuk om deze tag te doen, en ook heel leuk om te zien wat er uit kwam. Wat vinden jullie van deze tag? Het is weer iets heel anders dan normaal.
Als je deze tag ook wilt overnemen laat het dan eventjes weten in de reacties. Ik ben heel benieuwd naar jullie antwoorden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten